CaféTabac onFacebook

Lunch en diner in Café Tabac.

De Aziatisch georiënteerde menu kaart die Café Tabac heeft sinds 2002, wisselt om de 6 maanden. De echte klassiekers als onze huisgemaakte Soto Ajam (Indonesische kippensoep), Gado Gado (een lauwe Indonesische salade met verse groenten en een pindasaus) én natuurlijk de Saté Ajam (vers geroosterde kip saté's) blijven gewoon op de kaart staan.

Op zaterdag, zondag opent onze keuken om 12:00 uur voor de lunch en gaan we vanaf 18:00 uur over op onze avond kaart. De rest van de week kunt u vanaf van af 16:00 uur voor onze unieke borrelhapjes terecht in Tabac en serveren wij vanaf 18:00 uur voor diner. Naast ons á la carte menu kunt u ook voor een rijsttafel kiezen. U stelt dan samen met uw tafelgenoten uw eigen combinatie van heerlijke Aziatische gerechten samen.

Borrelhapjes in Café Tabac

Elke dag serveren wij in Café Tabac diverse exclusieve borrelhapjes vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur. Naast Aziatische borrelhapjes als diverse soorten gestoomde en gefrituurde Dim Sum, Semarang loempia's en garnalen pangsit serveren wij ook Oma Bob's kippenpootjes en de reeds bij velen gevierde bitterballen.

Volgens Johannes van Dam, culinair journalist én krokettenliefhebber, maakt deze oma klassekroketten en bitterballen met een knapperige korst en een ragout die glanst. Je zou er honger van krijgen. (Bron: © Anno: de geschiedenis van vandaag)